• Teräsrakenteet

Hitsaus – kattavaa palvelua alan asiantuntijalta

Monipuolinen hitsaus kuuluu palveluvalikoimaamme erittäin olennaisena osana. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat hitsaustyöt ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella eri materiaaleille. Esimerkiksi ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus onnistuu meiltä varmalla otteella. Käyttämiämme hitsausmenetelmiä ovat TIG, MIG ja MAG.  

Hitsausta tarkoituksenmukaisella tekniikalla - myös alumiin ja ruostumattoman teräksen hitsaus

Käyttämistämme hitsausmenetelmistä löytyy ratkaisu käytännössä aivan kaikenlaisiin tarpeisiin. Tavanomaisemmat perushitsaukset teemme nopeasti ja siististi perinteisellä MIG-/MAG-hitsauksella, alumiinia ja muita erikoisseoksia varten käytössämme on TIG-hitsausvälineet. Jos tarvitset tuotteita, joissa vaaditaan hitsausta osana valmistusprosessia, voit hyödyntää osaamistamme ja pitkän linjan kokemustamme turvallisin mielin. Hoidamme vaativatkin hitsaustyöt työn jäljestä tinkimättä.

Pyydä hitsaukselle tarjousta meiltä

Kun tarvitset hitsausta, Alutig Oy on aina valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme parhaiten palvella juuri sinun tarpeitasi. Voit halutessasi myös lähettää meille suoraan tarjouspyynnön. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tarjouskyselyihin aina mahdollisimman nopeasti. Ja muista, että palveluihimme kuuluvat myös erikoishitsaukset, kuten ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus.