• Teräsrakenteet

Teräsrakenteet

Valmistamme teräsrakenteet mm. rakenneteräksestä ja ruostumattomasta teräksestä. Laajan materiaalivalikoiman lisäksi meillä on käytössämme kaikki hitsaavan konepajan palvelut. Hisausmenetelmistä käytössämme on Mig-, Mag- ja Tig-hitsaus. Teräsrakenteiden asennus kuuluu myös palveluihimme.

Alihankintaverkostomme kautta teräsrakenteita on mahdollista saada valmiiksi pintakäsiteltyinä asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat mm. sinkitys, jauhemaalaus, märkämaalaus ja palosuojamaalaus. Alihankintaverkostossamme on myös monipuolisia koneistuspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Teräsrakenteet CE-merkinnöin

CE-merkityt kantavat teräsrakenteet rakennusteollisuudelle EN 1090-2 toteutusluokka EXC2: Esimerkkejä rakennusteollisuudelle valmistamistamme teräsrakenteista ovat teräsrungot, kattoristikot, pilarit, pylväät, palkit, portaat, kaiteet sekä erilaiset koneiden ja laitteiden rungot. Valmistamme tuotteet CE-merkinnän mukaisesti, mikä mahdollistaa käytön myös rakennusteollisuuden vaativissa kohteissa aina EXC2 –toteutusluokkaan asti.


Inspecta Sertifiointi Oy myönsi Alutig Oy:lle 2.7.2014 todistuksen tuotannon sisäisestä laadunvalvonnan vaatimustenmukaisuudesta, mikä tarkoittaa, että valmistamamme teräsrakenteet ja -kokoonpanot vastaavat standardin SFS-EN 1090-2 vaatimuksia. Tästä lähtien valmistamamme rakenteelliset teräskokoonpanot ovat CE-merkittyjä toteutusluokkaan EXC2 asti.

Hitsauskoordinoijamme pätevyys on tasolla C. Joten voimme valmistaa teräsrakenteita myös lujuusluokan S420-S700 teräksistä.

Sertifiointipäätös ja vaatimustenmukaisuustodistus »
Suoritustasoilmoitus »

Lisätietoa teräsrakenteista

Teräsrakenteet ja CE (pdf) »

Teräsrakenteiden asiantuntijat:

Heikki Korpela p. 044 054 7254

Heikki Hyväri p. 050 414 3234

email: etunimi.sukunimi@alutig.fi