Hitsaustyöt – kattavaa palvelua alan asiantuntijalta

Hitsaustöitä tarkoituksenmukaisella tekniikalla – myös alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsaus

Monipuoliset hitsaustyöt kuuluvat palveluvalikoimaamme erittäin olennaisena osana. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaat hitsaukset ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella eri materiaaleille. Esimerkiksi ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus onnistuu meiltä varmalla otteella. Käyttämiämme hitsausmenetelmiä ovat TIG, MIG ja MAG.

Oletko vailla myös seuraavia palveluita?

Käyttämistämme hitsausmenetelmistä löytyy ratkaisu käytännössä aivan kaikenlaisiin tarpeisiin. Tavanomaisemmat perushitsaukset teemme nopeasti ja siististi perinteisellä MIG-/MAG-hitsauksella, alumiinia ja muita erikoisseoksia varten käytössämme on TIG-hitsausvälineet. TIG-hitsaus sopii erityisen hyvin alumiinin hitsaamiseen. Jos tarvitset tuotteita, joissa vaaditaan hitsausta osana valmistusprosessia, voit hyödyntää osaamistamme ja pitkän linjan kokemustamme turvallisin mielin. Hoidamme vaativatkin hitsaustyöt työn jäljestä tinkimättä. Esimerkiksi vaativa valuraudan hitsaus onnistuu meiltä ammattitaidolla.

Hitsauspalvelumme jälki miellyttää

Tarjoamme hitsauspalvelut yli 15 vuoden kokemuksella. Autamme sinua tarjoamalla hitsauspalveluita esimerkiksi teräsrakenteiden tekemiseen sekä laitekokoonpanon projekteissa. Teemme hitsausta alihankintana ja jos teillä on tarve hyvään yhteystyökumppaniin, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Pyydä meiltä tarjous hitsaustyötä varten

Kun tarvitset hitsausta, Alutig Oy on aina valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme parhaiten palvella juuri sinun tarpeitasi. Voit halutessasi myös lähettää meille suoraan tarjouspyynnön. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tarjouskyselyihin aina mahdollisimman nopeasti. Ja muista, että palveluihimme kuuluvat myös erikoishitsaukset, kuten ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaus.