palvelevan metallipaja alutigin julkisivu

Palveleva metalliteollisuuden osaaja – metallipaja, joka hoitaa homman

Alutig Oy on vuonna 2005 perustettu metalliteollisuuden yritys. Metallipajamme sijaitsee keskellä Suomea, Sievissä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri maan. Erityisosaamiseemme lukeutuvat teräsrakenteet sekä osavalmistus. Käyttämiämme työmenetelmiä ovat mm. metallin laserleikkaus, särmäys, mankelointi ja hitsaus. Jatkojalostukseen käytössämme on myös laaja yhteistyöverkosto, joten esimerkiksi erilaiset pintakäsittelyt onnistuu myös osana tilausta. Olemme tehneet metallin alihankintatyöt sinulle mahdollisimman helpoksi.

Valmistamme korkean vaatimustason osat ja rakenteet alumiinista, ruostumattomasta teräksestä sekä hiiliteräksestä. Toimimme sopimusvalmistajana mm. laitevalmistajille ja rakennusteollisuudelle, mutta asiakkaisiimme lukeutuu myös paljon muita teollisuusalan toimijoita Suomessa.

Kokenut henkilökunta mahdollistaa monipuolisen metallialan alihankinnan juuri sinulle

Tarjoamme käyttöösi modernin kaluston lisäksi 20 metallialan ammattilaista, jotka ovat valmiina palvelemaan kaikkia tarpeitanne – avainhenkilöidemme pitkä kokemus ja monipuolinen tausta erilaisista metallialan töistä antavat eväät alan parhaaseen osaamiseen.

Lisäksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme eteenpäin, jotta voisimme vastata asiakaskuntamme tarpeisiin entistäkin paremmin tulevaisuudessa. Päivittäisessä työssämme korostamme myös joustavuutta ja inhimillisyyttä, minkä ansiosta pystymme takaamaan sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Ota yhteyttä tai lue meistä lisää

Kun siis metallityöt vaativat kovaa osaamista, me autamme – tutustu palveluihimme tai lue lisätietoa uudesta esitteestämme jo tänään!