palvelevan metallipaja alutigin julkisivu

Metallipaja, joka hoitaa homman – palveleva metalliteollisuuden osaaja

Alutig Oy on vuonna 2005 perustettu metalliteollisuuden yritys. Metallipajamme sijaitsee keskellä Suomea, Sievissä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri maan. Erityisosaamiseemme lukeutuvat teräsrakenteet sekä osavalmistus. Käyttämiämme työmenetelmiä ovat mm. metallin laserleikkaus, särmäys, mankelointi ja hitsaus. Jatkojalostukseen käytössämme on myös laaja yhteistyöverkosto, joten esimerkiksi erilaiset pintakäsittelyt onnistuu myös osana tilausta. Olemme tehneet metallin alihankintatyöt sinulle mahdollisimman helpoksi.

Valmistamme korkean vaatimustason osat ja rakenteet alumiinista, ruostumattomasta teräksestä sekä rakenneteräksestä. Toimimme sopimusvalmistajana mm. laitevalmistajille ja rakennusteollisuudelle, mutta asiakkaisiimme lukeutuu myös paljon muita teollisuusalan toimijoita Suomessa.

Kokenut henkilökunta mahdollistaa monipuolisen metallialan alihankinnan juuri sinulle

Alutigin metallipaja on paikka, jossa yhdistyvät ammattitaito, nykyaikainen teknologia ja käsityöläishenki. Työskentelemme tiiminä, johon kuuluu 20 metallialan ammattilaista, joiden taidot ja kokemus ovat käytettävissäsi. Jokainen tuote, jonka valmistamme, on kunnianosoitus pitkäjänteiselle sitoutumisellemme alaan.

Meille tämä ei ole vain metallipaja. Se on paikka, jossa jatkuva kehitys ja innovointi ovat etusijalla. Pyrimme aina parantamaan prosessejamme ja löytämään uusia tapoja vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä ei ole pelkästään halua tehdä paremmin – me sitoudumme tekemään paremmin.

Alutigissa emme keskity vain metalliin ja koneisiin. Arvostamme ihmisyyttä ja joustavuutta työssämme. Meille on tärkeää, että sekä työntekijämme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Ota yhteyttä tai lue meistä lisää

Kun siis metallityöt vaativat kovaa osaamista, me autamme – tutustu palveluihimme tai lue lisätietoa uudesta esitteestämme jo tänään!


Alutig on saanut tuotannon kehittämiseen rahoitusta Euroopan unionilta.
Hankkeessa kehitetään levyosien tuotantoa ja hitsaustuotantoa.
Lisätietoja: Heikki Hyväri