Teräsrakenteet

Valmistamme ja asennamme teräsrakenteet ammattilaisille

Valmistamme teräsrakenteet mm. rakenneteräksestä ja ruostumattomasta teräksestä. Teräsrakenteiden valmistus on hyvä jättää ammattilaiselle, sillä se on kustannustehokasta. Laajan materiaalivalikoiman lisäksi meillä on käytössämme kaikki hitsaavan konepajan palvelut. Hitsausmenetelmistä käytössämme on Mig-, Mag- ja Tig-hitsaus. Asennus kuuluu myös palveluihimme.

Alihankintaverkostomme kautta teräsrakenteita on mahdollista saada valmiiksi pintakäsiteltyinä asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat mm. sinkitys, jauhemaalaus, märkämaalaus ja palosuojamaalaus. Tällöin myös teräsrakenteen palosuojaus saadaan tehtyä. Alihankintaverkostossamme on myös monipuolisia koneistuspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Teräsrakenteita CE-merkinnöin

CE-merkityt kantavat teräsrakenteet rakennusteollisuudelle EN 1090-2 toteutusluokka EXC2: Esimerkkejä rakennusteollisuudelle valmistamistamme tuotteista ovat teräsrungot, kattoristikot, pilarit, pylväät, palkit, portaat, kaiteet sekä erilaiset koneiden ja laitteiden rungot. Valmistamme tuotteet CE-merkinnän mukaisesti, mikä mahdollistaa käytön myös rakennusteollisuuden vaativissa kohteissa aina EXC2 –toteutusluokkaan asti.

Inspecta Sertifiointi Oy myönsi Alutig Oy:lle 2.7.2014 todistuksen tuotannon sisäisestä laadunvalvonnan vaatimustenmukaisuudesta, mikä tarkoittaa, että valmistamamme teräskokoonpanot ja -rakenteet vastaavat standardin SFS-EN 1090-2 vaatimuksia. Tästä lähtien valmistamamme rakenteelliset teräskokoonpanot ovat CE-merkittyjä toteutusluokkaan EXC2 asti.

Hitsauskoordinoijamme pätevyys on tasolla C, joten voimme valmistaa teräsrakenteita myös lujuusluokan S420-S700 teräksistä.

Lisätietoa teräsrakenteista

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Heikki Korpela
p. 044 054 7254
email: heikki.korpela@alutig.fi

Heikki Hyväri
p. 050 414 3234
email: heikki.hyvari@alutig.fi

Teräsrakenteiden valmistus hoituu usean vuoden kokemuksella

Olemme valmistaneet teräsrakenteita jo yli 15 vuotta koko ajan kehittäen toimintaa. Kustannustehokkuus on muotisana ja se toteutuu myös meidän projekteissa – saat laadukkaat teräsrakenteet kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Teemme teräsrakenteet projektiin sopivalla hitsausmenetelmällä, jotta teräsrakenteista tulee lujat ja kestävät ja sopivat juuri siihen käyttötarkoitukseen, johon ne ovat tarkoitettu. Asiantuntijamme tietävät ja tuntevat teräsrakenteiden mahdollisuudet ja ominaisuudet.

Teräsrakenteiden asennus kuuluu palveluihimme

Teräsrakenteiden asennus on osa palveluitamme. Toimintavuosiemme varrella olemme asentaneet tekemiämme teräsrakenteita laajasti erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Meillä on kokemusta teräsrakenteiden asentamisesta esimerkiksi seuraavanlaisiin kohteisiin:

  • Teollisuuden erilaisiin tarpeisiin (esim. halleihin, hallien rungot,
  • Yrityksille (esim. parkkihalliin, sahalle)
  • Julkiselle sektorille (esim. teräskaiteet, teräsportaat)