Kone- ja laitekokoonpano palveluna yrityksille

Jätä kone- ja laitekokoonpano ammattilaisen huoleksi! Tarjoamme asiantuntevaa koneiden ja laitteiden kokoonpanoa asiakaslähtöisellä otteella nykyaikaisissa tuotantotiloissamme. Kokoamme tuotteet valmiiksi kokonaisuudeksi sovitun mukaisesti, laadusta ja aikatauluista tinkimättä. Meille on tärkeää taata erinomainen toimitusvarmuus kaikille asiakkaillemme niin pienempien kuin isompienkin tuotantoerien kohdalla. Tämän varmistavat motivoitunut ja osaava henkilökuntamme sekä loppuun asti hiottu prosessimme, joka toimii tehokkaasti vaativienkin projektien kohdalla.

Laitekokoonpanoa kokonaisvaltaisena palveluna

Meillä on mittavaa kokemusta erilaisesta kone- ja laitekokoonpanosta. Sopimusvalmistajana olemme luotettava toimija, jonka jatkuvana tahtotilana on tarjota ensiluokkaista konepajapalvelua ja toimittaa tilaukset perille nopealla toimitusajalla. Jos tarvitset kumppania kokoonpanoon ja olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä! Keskustellaan, miten voisimme parhaiten palvella sinun tarpeitasi kone- tai laitekokoonpanon kohdalla.

Hitsatut osakokoonpanot vuosien kokemuksella

Tehdään hitsattua kokoonpanoa

Etsitkö luotettavaa kumppania hitsattujen kokoonpanojen tekijäksi? Autamme sinua mielellämme, vuosien kokemuksen turvin.

Hitsattuja kokoonpanoja käytetään laajalti erilaisissa rakenteissa, kuten silloissa, teollisuushalleissa ja koneissa. Niitä käytetään myös yksittäisissä metallituotteissa, kuten metallikaiteissa, portissa ja telineissä.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää yhteistyöstä!

Mikäli tarvitset laitekokoonpanon lisäksi muita metallintyöstöpalveluitamme saat meiltä myös: